Mikä on V2B?

Mikä on V2B?

V2B on Vihdin kunnan yritys- ja elinkeinopalveluiden poikkihallinnollinen toimintafilosofia, jonka keskiössä ovat asiakas ja ratkaisukeskeisyys. V2B syntyi halusta tarjota yrityspalveluita kuntasektorilla aiempaa selkeämmin, tehokkaammin ja asiakaslähtöisemmin. Täällä kaikki palvelut saa yhdeltä luukulta oli tarpeesi sitten yritystontit, lupa-asiat tai yritysneuvonta – kaikki hoituu samasta paikasta ripeästi, koko kunnan organisaation läpileikkaavalla palvelupolulla.

Yritys- ja sijoittumispalvelut asiakaslähtöisesti

01.

Kohtaaminen heti

Yhteinen tekeminen alkaa ensimmäisestä puhelinsoitosta / sähköpostista, johon pyrimme reagoimaan välittömästi.
Meillä asioit aina saman henkilön kanssa koko prosessin ajan.

02.

Tarvekartoitus & konsultointi

Kartoitamme yhdessä tarvettanne. Tarvittaessa olemme aktiivisesti mukana konsultoimassa ja suunnittelemassa.

03.

Poikkihallinnollinen käsittely

Kokoamme poikkihallinnollisen tiimin tarpeesi täyttämiseksi. Palvelemme koko prosessin ajan "yhdeltä luukulta" ja vähennämme näin turhaa byrokratiaa.

04.

Valmista tuli!

Järjestelmällinen, asiakaslähtöisesti ja poikkihallinnollisesti hoidettu palveluprosessi on tapamme toimia. Tämä johtaa ripeään ja selkeään asioiden käsittelemiseen. Kääritään hihat ja ruvetaan töihin!

V2B on tapamme tehdä yhteistyötä

Moderni, uuden ajan tapa toteuttaa julkisen sektorin yritys- ja elinkeinopalveluita.

Kunnan yritys- ja elinkeinopalveluiden tarkoituksena on olla yritysten ja aloittavien yrittäjien tukena kaikissa yritystoimintaan liittyvissä solmukohdissa. Ennen kaikkea tehtävämme on auttaa yrityksiä voimaan hyvin, kasvamaan ja saavuttamaan tavoitteensa – tästä hyötyy niin kunta kuin yrittäjäkin. Tällä ainutlaatuisella symbioosilla luomme yhdessä positiivisen kierteen, joka vaikuttaa suoraan elin- ja toimintaympäristöömme.

V2B-toimintamalli luotiin vastaamaan yritysten tarvetta – toivetta siitä, miten yritykset haluavat asioitaan käsiteltävän kunnan toimesta. Henkilökohtainen palvelu, lyhyet vasteajat ja selkeä viestintä läpi prosessin ovat nousseet usein esille keskusteluissa, miten parantaa kunnan toimintaa yritysten osalta.

V2B:ssa on keskitytty ennen kaikkea tiedonkulun suoraviivaisuuden ja kunnan osaajaportfolion yhteispeliin. Poistamalla kaikki ylimääräiset aikaa ja vaivaa vievät esteet pystymme ratkaisemaan ongelmat ja neuvontaa kaipaavat tilanteet niin nopeasti kuin mahdollista hyödyntäen aina oikeita, täsmällisesti tarvetta vaativia henkilöresursseja.

Tämä kaikki tarkoittaa yrityksille läpinäkyvää, matalan kynnyksen palvelua, jossa ei tarvitse pomppia yhteyshenkilöstä toiseen tai jäädä tuskailemaan asioiden etenemistä. V2B – Tervetuloa äärimmäisen helpon yritysasioinnin äärelle.

— Mika Partanen, Vihdin elinkeinopäällikkö

10 lupausta poikkeukselliseen yhteistyömalliin


01.

Me vastaamme puheluusi.


02.

Me vastaamme sähköpostiisi saman päivän aikana.


03.

Jos emme tiedä, etsimme ja löydämme oikean tiedon sinun tarpeisiisi.


04.

Tulemme yritykseesi paikan päälle, kun tarvitset apua yrityksesi kasvu- ja kehittämishaasteissa.


05.

Yrityksesi ja kunnan välisten asioiden hoitoon ja koordinointiin riittää yksi luukku ja yksi yhteyshenkilö. Koordinoimme asiasi etenemistä kunnassa ja yhteyshenkilösi pitää sinut ajan tasalla.


06.

Kun haluat laajentaa toimintaasi Vihtiin tai Vihdissä ja tarvitset markkinatietoa potentiaalisilta asiakkailta / yhteistyökumppaneilta, kutsutaan heidät aamukahville. Me autamme tilaisuuden järjestämisessä, tarjoamme tilat ja kahvit.


07.

Kun sinulla on hyviä uutisia muille yrittäjille ja asiakkaille, me olemme mukana ilosanomasi julistamisessa.


08.

Haluamme oppia tuntemaan yrityksesi yhtä hyvin kuin sinä. Se auttaa meitä auttamaan sinua entistä paremmin.


09.

Järjestämme verkostokohtaamisia ja juhlia säännöllisesti, koska välillä tekee hyvää tavata toisia yrittäjiä ja irrottautua arjen paineista.


10.

Laitamme kaikki osaamisemme ja verkostomme likoon pienimpäänkin haasteeseesi, jonka meille annat.

Haluaisitko kuulla lisää?

Laita viestiä lomakkeella, lähetä sähköpostia tai soita – vastaamme niin nopeasti kuin vain mahdollista.