Vihdin Yritysalueet

Vihdin Yritysalueet

Vihti tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia – lyhyet logistiset yhteydet Helsinkiin, lentokentälle ja satamiin, kahdeksan yritysaluetta varustettuna kaikki omilla vahvuuksillaan erilaisille liiketoiminnoille, voimakkaasti kehittyvä infrastruktuuri ja yksi pääkaupunkiseudun tulevista kulmakivistä lentoliikenteessä, Nummelan lentokenttä.

Kartta Vihdin yritysalueista

Tutustu yritysalueisiimme

Uusi kasvutarinasi alkaa täältä.


Ilmakuva Rostin yritysalueesta

Rosti

Rostin yrityspuisto soveltuu kaikkeen tilaa vaativaan toimintaan: kevyt ja raskas teollisuus, logistiikka, varastointi sekä niitä tukevat muut toiminnat. Alueelle tulee sijoittumaan lähitulevaisuudessa myös Microsoftin datakeskus.

Ilmakuva Hiidenlaakson yritysalueesta

Hiidenlaakso

Hiidenlaakso on uusimpia yritysalueitamme. Alueen loistava ja monia mahdollisuuksia tarjoava sijainti lähellä pääkaupunkiseutua tekee siitä ihanteellisen erityisesti teollisuus- ja logistiikka-alan yrityksille. Myös toimisto- ja liikerakentaminen on huomioitu alueen kaavassa.

Työntekijä hitsaamassa

Koivissilta

Vihdin Kirkonkylän Koivissillan yritysalue sijaitsee aivan kakkostien vieressä, johon alueelta on suora liittymä. Koivissillan asemakaavan mukainen käyttötarkoitus mahdollistaa liike- ja toimistorakennusten sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuus- ja varastorakennusten rakentamisen.

Sähköauto latauspisteellä

Palojärvi

Palojärven alueelle nousee täysin uusi kiertotalouden keskittymä. Eteläisessä Vihdissä, aivan E18 moottoritien kupeessa, sijaitseva alue tarjoaa poikkeuksellisen hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin.


Katso kaikki vapaat yritystontit

Löydät Vihdin monipuoliset yritystontit helposti Tykki-palvelun kautta. Tykki on Vihdin kunnan tarjoama avoin ja maksuton palvelu, joka välittää tietoa vapaina olevista toimisto-, liike- ja teollisuuskäyttöön tarkoitetusta toimitiloista ja tonteista.

YritystontitTontit kartalla

Haluaisitko kuulla lisää?

Laita viestiä lomakkeella, lähetä sähköpostia tai soita – vastaamme niin nopeasti kuin vain mahdollista.